PolskiSqrwiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 W jaki sposób mogę wyciągnąć muzykę z gier/aplikacji. ? Np muzyka z gierki SuperHexagon lub Pivvot lub Cytus. Nie chodzi mi o nagrywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Otwierasz plik apk jak zip (7zip'em dla przykładu) i wypakowujesz folder assets. Tam masz wszystkie pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Np taka aplikacja tutaj masz link do zawartości tego folderu. Proszę wskaż mi w czym jest zawarta ścieżka dźwiękowa. https://www.mediafire.com/folder/3fblway0hma5d/plik_apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
W jaki sposób mogę wyciągnąć muzykę z gier/aplikacji. ? Np muzyka z gierki SuperHexagon lub Pivvot lub Cytus. Nie chodzi mi o nagrywanie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi