PolskiSqrwiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 rom: PolishBlood4.2.2kernel: 3.4.45-nAa-03+ Bardzo spodobał mi się ten rom. Miewam częste restarty telefonu zazwyczaj gdy podłączony jest on do ładowarki. Co mam zrobić aby to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 To jest jakas pierwsza wersja romu ? Coś podobnego miałem gry LegacyXperia tworzyła pierwsze wersje dla Arc S. Ja bym próbował na twoim miejsu zmienić ustawiania procesora , zarządce np. może być ustawiona na Performance spróbuj inne ustawienia może jakiś błąd jest w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 chyba druga pierwsza była na 4.1.1 a ta jest na 4.2.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie w tym rzecz , jak tworzą dla neo v cm 10.2 (4.2.2) czyli tak jak masz to może byc jedno z pierwszych wydań , tak jak ci pisałem ja takie restary miałem w LegacyXperia 10.2, może nie wgrałeś kernelu tego co dali albo tak jak mowie sporóbuj zmienic zarządce procesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
rom: PolishBlood4.2.2
kernel: 3.4.45-nAa-03+
Bardzo spodobał mi się ten rom. Miewam częste restarty telefonu zazwyczaj gdy podłączony jest on do ładowarki. Co mam zrobić aby to naprawić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi