Marcin Krzaczkowski_22763 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam, na moją Xperię zainstalował em cm 11 oraz Aparat Google ze sklepu Play. Jest jakiś sposób, aby mieć wszystkie funkcje tej aplikacji (panorama itd.)? Próbowałem instalować Aparat Google z pliku apk. Pełnej funkcjonalności nadal brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Może jakieś inne aplikacje? Twój aparat miał wcześniej obsługę panoramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Znaczy sie on nie działa na wszystkie telefony "jeszcze" jakiś czas temu nie dało się go zainstalwoać na Note II, a teraz już działa.To kwestia czasu. Po prostu każdy telefon ma swój program obsługujący kamerę, a ta aplikacja jest ogólna i musi wpasować się w każdy telefon.Dlatego są takie problemy z funkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Krzaczkowski_22763 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ok, w takim razie nie zostaje mi nic innego jak czekać. Co do innych aplikacji, to usiłuję wgrać Social Camera z Xperii Z1 & Z2, ale wychodzi na to, że nie jest to kompatybilne z moim modelem telefonu. (lub systemem).http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2566-xperia-l-problem-z-aplikacj%C4%85-sony-aparat/#entry15353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Krzaczkowski_22763
Witam, na moją Xperię zainstalował em cm 11 oraz Aparat Google ze sklepu Play. Jest jakiś sposób, aby mieć wszystkie funkcje tej aplikacji (panorama itd.)? Próbowałem instalować Aparat Google z pliku apk. Pełnej funkcjonalności nadal brak.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi