Gość Jakub131a Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Play na Kartę Lubię to! Jest to moim zdanie najlepsza taryfa w Play, ponieważ pozwala na korzystanie z internetu całkowicie za darmo, oczywiście z ograniczoną szybkością. Ceny za pełny transfer są jak w innych taryfach. Dodatkowo po każdym doładowaniu dostajemy bonusy: Doładowanie od 5zł do 9zł - 50MB pełnego transferuDoładowanie od 10zł do 24zł - 200MB pełnego transferuDoładowanie od 25zł do 49zł - 500MB pełnego transferuDoładowanie od 50zł do 99zł - 1,5GB pełnego transferuDoładowanie ponad 100zł - 3,5GB pełnego transferu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Doładowanie przedłuża na rok? Czy trzeba co miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Własnie, zapomniałem o najważniejszym. 5zł - 9zł - 5 dni10zł - 24zł - 10 dni25zł - 49zł - 30 dni50zł - 99zł - 100 dni100zł + - 150 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 W Orange masz za 50zl 2 GB więc nie wiem skąd pomysł że play daje najlepszą taryfę no chyba że próbujesz na siłę wciskać ludziom kit mając z tego korzyści bądź masz ograniczone rozeznanie spowodowane ciągłymi reklamami które tworzą złudne przekonania " play najlepsza.... " lub " co drugi Polak wybiera play... " itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja pisałem, że to moim zdaniem najlepsza taryfa w play. Być może w innych sieciach są lepsze. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Moim zdaniem też najlepsza, nie tylko pod tym względem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja tam lubie wypić dobre piwo.. A nie jarać się kto gdzie i jak ma lepiej. Do oceny wchodzą "nasze" presopnlne potrzebny. Dlatego jednemu pasuje to. a drugiemu to... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi