Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam.Ile może kosztować możliwość odblokowania bootloadera (oczywiście telefon z orange). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tutaj proszę poradnik bez opłat http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/892-odblokowywanie-bootloadera-w-xperii-z-oficjalna-metoda-sonego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na orange nie ma sposobu.Niestety. Oni blokują możliwość ingerowania w bootloader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 @Pawliniak nie o to chodzi. Podobno można było iść do Orange, a oni mogli zmienić z no na yes. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 A ktoś był?Nie bardzo.Na xda czytałem o możliwości odblokania statusu.Ale siec może popsuć telefon, więc tego nie czynią. A gdyby był jakiś sposób, to już byłby znany na xda.. jednak pół europy się głowi i nic.A użytkownicy sieci portugalskiej i hiszpańskiej też mają blokowane statusy bootloader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dobra dzięki.O tym odblokowywaniu statusu poczytam jeszcze, a do Orange i tak pójdę zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pamp1987 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czyli do tej pory nie ma możliwości wrzucenia cwm i custom softu na z-etke z Orange? Roota juz udało mi się zrobić, ale nie mogę znaleźć poradnika cwm na zablokowany bootloader. A chciałem wrzucić lizaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kolega był w Orange z Xperia T3 poinformowali go że musi wysłać do serwisu i wtedy oni to wykonają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pamp1987 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja byłem i mnie powiedzieli ze tego nie zrobią. Dlatego szukam innego sposobu. Bylem tez w pobliskim znanym serwisie tel. I powiedzieli ze jest to trudne do wykonania i koszt ok. 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Jakub131a
Witam.
Ile może kosztować możliwość odblokowania bootloadera (oczywiście telefon z orange).
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi