Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam.Zamierzam kupić sobie tablet, który wybrać?Nie wiem czy mogę o to zapytać tutaj. Jak nie to proszę zamknąć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 JA na twoim miejscu wybrał bym tego SMa nieco słabszy procesor, ale nie odczujesz tego znacznie. Ponad to 3 Gb ram Ci lepiej posłuzy niż 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A S jest dużo droższy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Na allegro różnica między jednym a drugim jest od 300 zł w zwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Na którego jest więcej romów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Obawiam się, że na oby dwa support jest mały ( a nawet tego nie sprawdzałem )Nie licz na tak obfite plony jak w przypadku Xperii Z czy Neo V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A CM jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Na tą wersję Tab Pro widzę oficjalną nawet : https://download.cyanogenmod.org/?device=mondrianwifi Ale na tego S- nie widzę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jakub131a Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dobra, raczej TabPRO wezmę. Jak będę miał jakieś pytania to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Jakub131a
Witam.
Zamierzam kupić sobie tablet, który wybrać?
Nie wiem czy mogę o to zapytać tutaj. Jak nie to proszę zamknąć wątek.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi