PolskiSqrwiel Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Przepraszam za idiotyczny temat ale nie mam już sił na szukanie i sprawdzanie. Jaki Rom na xperie neo v będzie działał najlepiej, najwydajniej, i wszystko będzie działało poprawnie a przynajmniej większość. Wygląd mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zalecam przetestować Kernel Fusion + CM10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Z tego co pamiętam ten kernel pozwalał podkręcić procek do ~1600 HZ. tylko?300 mb ramu i 1.6 ghz na procku, hmmmm. Czy wtedy nie jest tak że procek będzie się nudził, bo pamięci ram mu mało i tylko będzie brał za dużo energii.Próbowałem, średnio chodzi.jakaś inna propozycja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dark Kernel + Paranoid Android 4.4Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ooo coś nowego. Właśnie testuję. Jakiś inny się zdaje.Dziękuję ci za ten Rom. Tylko jedno mi się w nim nie podoba. A mianowicie to, że telefon się okropnie grzeje bez powodu. Tylko górna część. Oraz bateria szybciej schodzi po 30 min przy uśpionym tel z 100% do 70%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W kk cm 11 jest taki błąd . Skanowanie zawsze dostępne włączone. Szuka wifi cały czas .jest w opcji wifi zaawansowane. Odchacz jeśli było włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja z kolei na zablokowany bootloader polecam Gin2Kitkat, mamy zainstalowane tylko podstawowe aplikacje, jest szybki i przede wszystkim mamy wygląd Androida KitKat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi