PolskiSqrwiel Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Cześć.Chcę wgrać CM9.0. Tylko jest problem z zamienieniem kernela (to jest mało istotne)Teraz mam CM 10.2 (kernel z paczki tam gdzie był soft). Czy jak tylko podmienię system bez kernelka to czy to zadziała? Chodzi mi o opuszczenie fazy flash'owania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 nie zadziała, musisz podmienić kernel jak robisz taki skok z cm 10.2 na 9To jest istotne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Chodzi mi o opuszczenie fazy flash'owania. Samo wgranie systemu to "flashowanie". Aby system poprawnie zadziałał musi być odpowiedni kernel. Jeśli CM 10 bazuje na tych samych źródłach kernela co CM 9 - nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 nie sądze żeby te same kernele mogły być instalowane na cm 9 i 10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 nie sądze żeby te same kernele mogły być instalowane na cm 9 i 10.2 Nie patrzę jedynie na CM'a a na to - na co się w androidzie spotkałem bawiąc się w budowanie kerneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 tylko że nie chodzi o cb ale o Polskiegosqurwiela , on sie nie musi znać na budowie romów i kerneli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Powiedzmy że lubię się dzielić swoją niewielką wiedzą, niby drobnostka ale zawsze coś. Poszerzajmy horyzonty i wiedzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiSqrwiel Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ok dziękuję, spróbuje bez podmieniania zmienić rom, zobaczymy co się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi