buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Jak w temacie:) chcialbym sie dowiedziec co jest lepsze ?cm 9 czy 10?jakie sa roznice?co musze sobie scignac?np google market skad wziasc? Edytowane 6 Listopada 2012 przez Pawliniak Nazwa tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Za duzo pytan xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 jakich?jak instalowac google market?skad go wziasc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 CM9:MHL nie działa zgodnie z oczekiwaniamiBluetooth może nie działać idealnie na każdym urządzeniuNie jest kompatybilny z SuperWipe.zipCM10:?10 jest nowsza i mniej dopracowana - jednak to ona najszybciej się rozwija.Różnice są w zasadzie takie same jak pomiędzy androidem 4.0 a 4.14 - to już wiemy4.1 - jest znacznie płynniejszy, zoptymalizowano grafikę (nie wiem o co chodzi ale naprawdę wygląda lepiej), dodano google now (też nie wiem co to ale ponoć ludziom się podoba). Zapewne jakieś inne nowości nie widoczne dla zwykłego szaraka.Wady - brak Flash playera (jest obejście ale nie wiem jak skuteczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jako, ze jestem nowy posiadaczem telefonu HTC Sensation Xl oraz świeżym użytkownikiem forum chciałbym zapytać czy cyanogenmod jest inny dla modelu Sensation a Sensation XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @up - Najprawdopodobniej tak. Różnią się one Rodzajem Procesora (tak wyczytałem) więc ma moje oko będzie zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi