NeoCM Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie wiem czy już widzieliście prezentacje nowego systemu Android pod nazwą "L" - zastanawiam się czy taka zostanie http://www.youtube.com/watch?v=GClBtZUIabQ#t=152 Filmik pokjazuje rozwinięte funkcje w nowym systemie.Oczywiście prezentacje pokazują Nexus 5 i Nexus 7Launcher dużo sie nie zmienił, ale pasek notyfikacji wygląda świetnie. Dodam, iż nowy system ma bardzo dobrze organizować czas pracy baterii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Namawiam kolegę do instalacji na nexusie 5 Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Świetnie! W końcu jakieś zmiany w wyglądzie. na plus jak na razie Try to port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wygląda świetnie, Bardzo podoba mi się szczególnie ta klawiatura i pasek powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja sie zastanawiam ile urządzeń dostanie nowy system..Wydaje mi się, iż te co maja conamniej 2 GB ram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nie dostanie dużo urządzeń bo google ma mało urządzeń. N4, N5 i N7 2013, GPE. Na pewno nie dostanie n7 z roku 2012. Nie wspiera ART w stock i ma kernel 3.10. Google też krótko wspiera swoje urzadzenia/18 miesięcy. A producenci poza flagowymi modelami nie mają potrzeby upgrade przeprowadzić. Zresztą nakładka i tak zmieni wszystko a dla przeciętnego kowalskiego wtedy nie ma to znaczenia czy ma 4.3 czy 4.4. Ps. Wczoraj potwierdzono, wszystkie Nexusy 4 corowe dostaną eLkę.Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ciekawe czy Xperia Z dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Z'ka może dostanie, ale zakładam że jak już to będzie ostatni wspierany android na Z. (oficjalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Android nigdy nie przejdzie rewolucji, cały czas będzie ewoluował - tak mi sie wydaję, sam system jest po prostu lepszą wersją wersją samego siebie, co bardzo mi sie podoba. Ciekawe czy Xperia Z dostanie. Raczej pozostaje Cyanogenmod tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja do Flexa nie mogę doczekać się Kit Kata, a ktoś pyta o Android L do Xperi Z Szkoda, że nowszy system wymaga większego ramu.. i po co to i po co ? Szybciej będzie się płacić przez internet czy jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi