kowal00071 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam wie ktoś może jak zainstalować gapps na CyanogenMod 10 ? robiłem to z poradnika z youtube , niby wszystko się zainstalowało ale nie mam ikonek googleplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czasami ma znaczenie tez "goly rom" ale musisz zwrocic uwage na to jakie gaaps zainstalowales. Za ok kwardransa rzuce linkiem do wlasciwych.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowal00071 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 pobrałem z tąd http://goo.im/gappsdajesz tego linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 pobrałeś te: gapps-jb-20121011-signed.zip ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowal00071 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 takpo włączeniu pisze system jest uaktualniany, ale niema żadnych ikonek z googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no to może rom nie taki ?? Masz wildfire - więc telefon nie najwyższych lotów. Odpalenie na nim CM10 to już sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowal00071 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 co masz na myśli "rom nie taki" ? sądzisz że wgrałem od Desire Z ?? hahaha i ty jesteś moderatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie, mialem na mysli ze zainstalowales jakas wczesna wersje ktora jest nie dopracowana. Badzmy szczerzy - na HTC Desire Z nie ma poprawnej w pelni dzialajacej wersji 9 a 10 jest we wczesnej fazie beta.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kowal00071
Witam wie ktoś może jak zainstalować gapps na CyanogenMod 10 ? robiłem to z poradnika z youtube , niby wszystko się zainstalowało ale nie mam ikonek googleplay
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi