noname123 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam mam pytanko co do odina, jak wgrywam czysty system robi się tak : i się zatrzymuje na killed timer a w poradniku jest jeszcze added i potem detected więc trzeba czekać czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Screena umieść..Muszę zobaczyć co tam namieszałeś kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 noname123 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kurczę było to co napisałem i było PASS odłączyłem telefon od usb i się włączył to dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak było "Pass" to znaczy że wszystko się sflashowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 noname123 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Okej to dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
noname123
Witam mam pytanko co do odina, jak wgrywam czysty system robi się tak : i się zatrzymuje na killed timer a w poradniku jest jeszcze added i potem detected więc trzeba czekać czy jak ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi