PisklexD Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam !J.w. zastanawiam się nad którymś z tych modeli, może polecicie coś innego w cenie do 1000zł? Zależy mi najbardziej na tym, żeby po miesiacu nie zaczal sie "zacinać" jak mój "extra" Arc S no i żeby aparat był conajmniej dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja polecam Nexus 5 na Allegro można go kupić za 1000 zł, może o 100 zł więcej. Ale za taki telefon opłaca się dopłacić tą 100'ówe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To byłby mój pierwszy wybór, no ale niestety, rodzice: "Po co takie drogie?!" :/A jeśli chodzi o te trzy modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To najlepszym wyborem byłoby LG G2 Mini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie poleciłbym tu akurat mini od LGChociaż bardzo ciekawie wygląda.Wolałbym tu już wziąć Samsunga 4 mini.Naprawde telefon ładnie wygląda i prezedewszystkim jest to samsung.Pro po jako taki masz support, do G2 mini jest mały.. za mały jak narazie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 @NeoCM Ale z tego co korzystałem Mini do Samsunga też nie są cudowne... może teraz się poprawili ostatnie Mini miałem prawie 2 lata temu, i nie byłem zadowlony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o wybór to jednak jestem raczej po stronie LG, gdyż duuużo osób skarży się na słabą baterię Samsunga, która nie wytrzumuje zazwyczaj jednej doby przy normalnym korzystaniu, a LG "podobno" z 3 dni trzyma, ale to raczej też wątpie, ale przynajmniej 2 dni.Tylko myślę który ma lepsze osiągi, żeby jak to mówiłem, nie zaczął się lagować zbyt wcześnie P.S. Jeśli chodzi o Nexusa 5, widzę rzeczywiscie ceny 1100zl, może się uda, w co wątpię, ale mam pytanie: Czy 16GB to cała pamięć czy tyle ile zostaje to wykorzystania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 @PisklexD W Nexusie to jest pamięć wbudowana. Czyli do wykorzystania będziesz miał jakieś 14-15GB "z groszami". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dobra, najprawdopodobniej ostatnie pytanie xdCzy może żaden z tych trzech modeli, a dość dojrzały już Galaxy SIII? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie będzie miał 15 GB tylko 13-12 GB - reszta pamięci zarezerwowana jest dla systemu. To już lepiej patrz na zwykłego LG G2 niż na mini. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dobra!Chyba udało mi się załatwić kupno LG G2 "nie mini", tylko mam pytanie co do sklepu, mam zamiar kupic go na allegro i boje sie troche az za bardzo zanizonej ceny tego produktu, wiec załozmy ktorys z tych sklepow jest godny zaufania jesli wgl. znacie?- Alfa Mix http://allegro.pl/nowy-lg-d802-g2-white-32gb-bezlocka-gw24m-ce-fv-i4345240113.html- Teletorium CH. REDUTA http://allegro.pl/nowy-lg-g2-d802-32gb-black-teletorium-ch-reduta-i4351808243.html- Naj GSM http://allegro.pl/nowy-lg-g2-lg-d802-32gb-lte-bialy-white-fv23-szcz-i4351537541.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Sprawdź komentarze. Wybierz tego który ma najwięcej pozytywnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No, ale wiesz, pełno jest komentarzy pozytywnych, które wyglądają identycznie, a jak już jest negatyw to, że nie otrzymał fona, podróba itp. i chciałem się zapytać czy ktoś z tutejszych kupował u któregoś z nich.A mam jeszcze pytanie. Czy w LG, gdy jest niezdejmowalna klapka to baterię można wymienić w jakimś serwisie czy cos czy jak bateria padnie to trzeba wymienic cały telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A będziesz trzymał telefon więcej niż 2 lata?teraz się przyjmuje używanie telefonu do 2 lat, bo po 2 latach są już dziadkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PisklexD Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Do 2 lat. Wiecej nie planuje ale bateria w kazdej chwili moze sfiksowac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ta już ci fiksuje.przestań spekulować na ten temat.Młotek i sam sobie wymienisz baterię hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PisklexD
Witam !
J.w. zastanawiam się nad którymś z tych modeli, może polecicie coś innego w cenie do 1000zł?
Zależy mi najbardziej na tym, żeby po miesiacu nie zaczal sie "zacinać" jak mój "extra" Arc S no i żeby aparat był conajmniej dobry.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi