Mrozik7 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 WitamXperia neo v , cm 10.2Ostatio widzialem u kolegi z iphone 5 funkcje ze gdy chce odblookowwc tel to musi trzykrotnie szybko nacisnac kółeczko. Szukalem takiej opcji w cm ale nie widze, jest to przydatne gdyz gdy mam wzór to czasem telefon niewyrabia ale jedt najszybszy tryb dla mnie, wiec czy da sie zrobic aby trzykrotne wcisniecie przycisku menu lub aparatu lub czegos innego odblokowalo urzadzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Hmm winneś dostać warna!Popraw mi temat! Bo jak go dostaniesz to masz bana na pisanie... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja wiem że jest opcja w CM11 że naciśnięcie przycisku Home lub Menu powoduje odblokowanie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A to nie jest przypadkiem przez skaner linii papilarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi