Mrozik7 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam. Czy jest możliwość bez root zlokalizować dany telefon? Jeżeli tak to co jest do teko potrzebne? Chodzi mi o !!NP!! ukryta aplikację która się podszywa pod np apkę systemową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Można, za pomocą zezwolenia w ustawieniach google "Menadrzer urządzeń Android" nie trzeba nic instalować, można podejrzeć urządzenie na stronie: https://www.google.com/android/devicemanager lub aplikacją na innym smartfonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik7 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 no tak ale jak ktoś pozmienia wszystko na swoje konta to to mi nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 bez root zlokalizować ukryta aplikację która się podszywa pod np apkę systemową.apka systemowa = root. Inaczej można pomyśleć o swojego rodzaju wirusie ale co ja tam mówił będe... AlarmManager w servisie (odpalanym przy bootowaniu systemu) odpalany co (ILE TAM CHCESZ) minut/sekund/milisekund który wysyła położenie gps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi