buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Witam! posiadam htc sensation i potrzebuje pilnie pomocy w wgraniu cyanomodu:) pilnie pilnie!;Da dokładnie przy wgraniu i uruchomieniu wyskakuje mi ten człowieczek niebieski cyanogen 9 i tak cały czas.nic się więcej nie ładuje. Edytowane 6 Listopada 2012 przez Pawliniak Polsk trudna jezyk - nawet w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 i tak zrobilem i mam dalej s-oni co mam czekac teraz az sie zaladuje ten niebieski czlowieczek?jezu nie ogarniam;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ale co pojawiło się w oknie CMD?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 c:tools>fastboot flash boot boot.imgsending 'boot' <3484 kb>...okaywriting 'boot'...okaycos takiego mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no to odpal fona - powinno wszystko śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 nie smiga.caly cza mam s-on i mam ta animacjeej ale po tym botowaniu jeszcze raz mam instalowac cm9?czy jak?dziala!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wlasnie to jest ten dodatek ktory omija twoje S-on.Gratulacje Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 buba1908 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a powiedz mi jeszcze co nie dziala w tej wersji?jakie sa plusy?minusy?ktora lepiej miec 9czy 10?podpowiedz mi:)stary:)jak ja ci sie odwdziencze:)caly dzien przesiedziales dla mnie:)jak jmieszkasz blisko to wisze ci piwo;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Bede brutalny i napisze bys zalozyl nowy temat Roznice miedzy 9 a 10 sa ale nie sa kolosalne.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
buba1908
Witam! posiadam htc sensation i potrzebuje pilnie pomocy w wgraniu cyanomodu:) pilnie pilnie!;D
a dokładnie przy wgraniu i uruchomieniu wyskakuje mi ten człowieczek niebieski cyanogen 9 i tak cały czas.nic się więcej nie ładuje.
Edytowane przez PawliniakPolsk trudna jezyk - nawet w temacie.
Top użytkownicy dla tego pytania
29
28
3
Popularne dni
6 Lis
60
Top użytkownicy dla tego pytania
buba1908 29 odpowiedzi
aloisy 28 odpowiedzi
Pawliniak 3 odpowiedzi
Popularne dni