Pawliniak Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Siema!Przymierzam się do zakupu nowego smartwatcha i tu nasuwa się moje pytanie. Który z tych dwóch byście mi polecili?Smartwatcha używam jako moje takie okno powiadomień bez wyciągania telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Gear Fit ma lepszy design lecz czasem może wkurzać "niski" ekran. Samsung Gear 2 Neo ma kwadratowy ekran, i przez to jest wygodniejszy. (chyba)Ale za to Gear Fit jest tańszy...Jeśli masz pieniądze to polecam... Samsung Gear 2 Neo. Ale ostateczny wybór należy do ciebie. Poczekaj jeszcze na opinie innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Z tych najlepszy będzie SW2Bo ten Gear 2 Neo - nie ma opcji robienia zdjęć i jest uboższy.Lepiej dołożyć i kupić normalną wersję. A fit, jak sama nazwa wskazuje- jest dedykowany dla osób, które uprawiają sport. Ja czekam na Moto 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Gear 2 Neo - > 650złGear Fit - > 500złGear 2 - > 999zł Tylko Neo i Fit mnie interesują Neo niską jakością przeraża. Fit spoko ale nie potrzebuje aż takiego bajeru. W gruncie rzeczy polecam Gear Fit jednak sam decyduje na inny zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawliniak
Siema!
Przymierzam się do zakupu nowego smartwatcha i tu nasuwa się moje pytanie. Który z tych dwóch byście mi polecili?
Smartwatcha używam jako moje takie okno powiadomień bez wyciągania telefonu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi