radeks53 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 nie wykrywa mi karty sd w systemie nie mam tego pliku vlod.fstab jak to przywrocic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jaki telefon?Jaki Rom?Jaki Kernel?Podaj więcej informacji o telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 pomóż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Sprawdzałeś rożnymi menadżerami plików, czy widzi SDcard?Wgraj na nowo CM11.Sprawdź czy karta mcroSD jest widoczna na innym urządzeniu.Sprawdź czy karta pamięci jest widoczna w recovery w tym smartfonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 W recovery działa , w żadnym menadzerze nie widzi karty , nawet gdy daje ustawienia » pamięć , to nie ma karty sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Desire 310 nie ma custom romów Po prostu sformatuj tą kartę na PC.Jeżeli znów ją nie wykryje, to będziesz zmuszony kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeks53 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Karta jest dobra w innym telefonie ona działa .A tu nic.<a href=http://zapodaj.net/7d055b2257039.png.html>2014_06_19_16.09.32.png</a> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ale to jest normalne w androidach.Ty prędzej pytaleś o modyfikację pamięci - wykonywałeś ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radeks53
nie wykrywa mi karty sd w systemie nie mam tego pliku vlod.fstab jak to przywrocic ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi