smiglo24 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 WitamChciałem zrootować lark-a i zrobić backup-a (nie koniecznie w tej kolejności )Chciałm zrobić kopie zapasową w Recovery Manager ale wyskakuje "aplikacja recovery manager (proces com.podtwo.RecoveryManager) została niespodziewanie zatrzymana.Spróbuj ponownie."Próbowałem i nic , to samo.Moje pytanie brzmi:Jakim programem zrobić backup i ewentualnie jak sie uda zrootować urządzenie???Dane tableta:Numer modelu: Android for A701 BoardWersja systemu Android: 2.3.3Wersja jądra: 2.6.35.7-tcc root@mid-desktop #21Numer kompilacji: A701.20120228.195642Mam nadzieje że root otworzy przedemną drzwi do wgrania radia fm , obsługi pendriva i kamerki...Także prosze i z góry dziękuje za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Poszukam dzis info jak go zrootowac. Niestety backup wykonasz dopiero po rootowaniu. Przed rootowaniem rommenager to tylko niedialajaca apka w twojej kolekcji - nie usuwaj, przyda sie pozniej.Wysłane z mojego HTC Vision 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi