Oskar Puzdrowski Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Cześć Mam problem z modyfikacjom SystemUI.apkPróbowałem przenieść wskaźniki sygnału i wifi na lewą stronę, a zegar na środek...Wszystko zedytowałem, dodałem ikonki jak z iOS, ale przy kompilacji apktool'em zawsze jest pelno bledow i pliku apk nowego nie ma...Czy jak bym podesłał ikonki, plik SystemUI.apk i framework-res.apk zrobiłby ktoś to dla mnie? I jeszcze jedno, dałoby rade zrobić tak, żeby po wysunięciu notyfikacji, oraz włączeniu ostatnio używanych tło pod nimi było rozmazane jak w iOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Podaj komendy jakie wykonujesz + treści błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oskar Puzdrowski Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udalo mi sie juz skompilowac, ale po wrzuceniu do system/app i nadaniu 644 crashuje interfejs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 a podpisałeś certyfikatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oskar Puzdrowski Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 skopiowalem folder META i plik jeden z starego SystemUI...Jak spojrzałem na skompilowany plik statusbar.xml ze starego i nowego pliku to szyfrowanie sie troche roznilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Samo skopiowanie Meta-inf nie wystarczy. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 Drag & drop folder META-INF & Lib in original apk to Modified apk, set compression to store and click ok wykonaj rzeczy po tym zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oskar Puzdrowski
Cześć
Mam problem z modyfikacjom SystemUI.apk
Próbowałem przenieść wskaźniki sygnału i wifi na lewą stronę, a zegar na środek...
Wszystko zedytowałem, dodałem ikonki jak z iOS, ale przy kompilacji apktool'em zawsze jest pelno bledow i pliku apk nowego nie ma...
Czy jak bym podesłał ikonki, plik SystemUI.apk i framework-res.apk zrobiłby ktoś to dla mnie?
I jeszcze jedno, dałoby rade zrobić tak, żeby po wysunięciu notyfikacji, oraz włączeniu ostatnio używanych tło pod nimi było rozmazane jak w iOS?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi