Martino Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam serdecznie.Od 19 lutego mój CM 11 na androidzie 4.4.2 ani razu się nie zaktualizował, a z tego co wiem, było już parę aktualizacji.Sprawdzałem ręcznie poprzez system updates i nic. Co muszę zrobić by systemowo aktualizacje zaczęły działać?Pozdrawiam.Marcin aka Martino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/229-cm-romy-mody/ Poszedłeś na łatwizne.Zainstalowałeś CM przez installer.W wersji CM masz nawet nazwę installera- dlatego ci nie aktualizuje.Najlepiej wgrywa się romy ręcznie używając do tego trybu recovery (odzysku)A tak to wygląda: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pokaż screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martino Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wejdź w te Cyanogenmod updates (aktualizacje)Kliknij na 'menu"Powinny pojawić się opcje takie jak:stablenightlystable & nightly Wybierz te ostatnie i odświerz.W tedy powinny pojawić ci się wszelkie wersje CM dla twojego modelu. TYLKO ty instalowałeś przez CM installer?Tu może być również problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martino Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wejdź w te Cyanogenmod updates (aktualizacje)Kliknij na 'menu"Powinny pojawić się opcje takie jak:stablenightlystable & nightlyNie mam takiej możliwości. TYLKO ty instalowałeś przez CM installer?Tu może być również problem .Tak, instalowałem przez CM Installera. Jeżeli jest to problem, to jak mógłbym go rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 masz wogole custom recovery ?TWRP/ CWM/ Philz Touch >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martino Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 masz wogole custom recovery ?TWRP/ CWM/ Philz Touch >? Gdzie miałbym to znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martino Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Posiadam ClockworkMod Recovery v6.0.4.6Czyli mój przypadek nie ma szans na aktualizacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wpisz sobie tu : http://beta.download.cyanogenmod.org/searchGalaxy S IIIWybierz jaką wersje chcesz pobrać...Pobierz...Pobierz również Gapps : http://itvends.com/gapps/gapps-kk-20140606-signed.zip Wrzuć pliki na kartę pamięci i wgraj używając tego recovery co masz.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martino Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 I tak właśnie zrobiłem.Wgrałem najnowszego CM. Jest duża poprawa nawet jeśli chodzi o pobór mocy.Dziękuję. Temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Martino
Witam serdecznie.
Od 19 lutego mój CM 11 na androidzie 4.4.2 ani razu się nie zaktualizował, a z tego co wiem, było już parę aktualizacji.
Sprawdzałem ręcznie poprzez system updates i nic. Co muszę zrobić by systemowo aktualizacje zaczęły działać?
Pozdrawiam.
Marcin aka Martino
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi