Rafal_0 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Znalazłem instrukcję wgrywania krok po kroku dla CM9 Galaxy Tab:http://chomikuj.pl/R...laxy Tab P1000Tlubhttp://forum.android...-signed-165086/A tutaj moje spostrzeżenia dotyczące działania CM9 RCI. Opis funkcji nie działających na CyanogenMod 9 RC “ cm-9.0.0-RC1-p1.zip “II. Opis funkcji które mile zaskoczyły działaniem na CyanogenMod 9 RC “ cm-9.0.0-RC1-p1.zip “CM9 RC działa płynnie i nie zacina się.Nie działają funkcje:-USB Tethering nie będzie działać w systemie Windows (działa w Ubuntu, nietestowane na OSX)-Wewnętrzna sd jest / mnt / sdcard i zewnętrzna jako / mnt / EMMC-Host USB działa z kablem Y jak karta nie jest zasilana, nie ze standardowym adapterem Samsunga w nowych kartach. 1. Aparat- nie działają funkcje deformacji twarzy, takie jak wielkie oczy, duże usta, - wymuszenie zamknięcia aplikacji.Nie działa przybliżanie+ Działa możliwość kręcenia filmów przednią kamerką.2. Wibracja- nie można pozbyć się wibracji w odblokowaniu palcem3. Czujnik oświetlenia- problemy z automatycznym podświetleniem (jeszcze nie rozwiązałem/ustawiłem)4. Bateria- Bateria trzyma według mnie krócej o około 20-30%5. Aplikacje- Google Chrome wywala błąd(wymuszenie zamknięcie aplikacji) jak chce się wejść w ustawienia Chrome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy moje posty pomogły ci wgrać cm9?? - szczeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dowiedziałem, się paru rzeczy, ale twoja instrukcja mi niestety nie pomogła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 I własnie taka szczerość sobie cenię - czyli za tydzień temat idzie do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Za tydzień może iść do kosza, przepiszę sobie parę rzeczy z tamtego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Liczę na dobrego tutka od ciebie - dla potomnych by nie popełnili naszych błędów. No i jak tam modem??Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Rano będę brał się za modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Sieć GSM/3G/HSPA działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie zadawaj tego samego pytania w wielu postach i tematach - wprowadzasz w ten sposób ludzi w błąd.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 OK, już wykasowana nadmierna treść i widzę że dodaliście dział Samsung Galaxy Tab - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi