Jarekelblag Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Byłem wręcz pewny, że cyan przez brak śmieci od samsunga będzie zużywał mniej baterii, a tu zdziwko bo jest inaczej. Z czego może to wynikać? Telefon używam w ten sam sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 zobacz statystyki w ustawieniach.Co ci bierze najwiecej i daj screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To że zawiera mniej aplikacji nie będzie miała wpływu na baterię. Cały telefon chodzi znacznie szybciej na CM testowałem na s3 co zwiększyło zapotrzebowanie na energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamilex675 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 U mnie zaobserwowałem podobne zużycie energii, jak na stockowym ROMie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Po kolejnych aktualizacjach zauważyłem, że zużywa coraz mniej energii. W sumie już mnie zadowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jarekelblag
Byłem wręcz pewny, że cyan przez brak śmieci od samsunga będzie zużywał mniej baterii, a tu zdziwko bo jest inaczej. Z czego może to wynikać? Telefon używam w ten sam sposób.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi