FristeOne Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Cześć, Zainstalowałem Cyanogenmod 11 na moją Xperię SP 4.3 Jelly Bean.Problem pojawia się w podłączaniu do PC, mój komputer nie widzi telefonu, nie mam możliwości ściągnięcia google playi jestem w czarnej dziurze... Bardzo proszę o pomoc PS. Proszę o dokładną instrukcje co i jak ( Jestem w tym zielony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 1. Jeśli nie masz Google Play zainstaluj Gapps'y pod twój system2. Jeśli komputer nie czyta telefonu to spróbuj podczas podłączenia telefonu w pasku powiadomień masz "Połączenie przez USB" wejdź w to, i kliknij "Włącz Nośnik USB"[EDIT]Podam Ci dokładną instalacje Gapps 1. Pobierz Gapps pod CM112. Przenieś Gapps na kartę SD3. Wejdź w Recovery4. Zainstaluj Gapps5. Reboot TelefonuTyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeszcze włącz opcje debugowania USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FristeOne
Cześć,
Zainstalowałem Cyanogenmod 11 na moją Xperię SP 4.3 Jelly Bean.
Problem pojawia się w podłączaniu do PC, mój komputer nie widzi telefonu, nie mam możliwości ściągnięcia google play
i jestem w czarnej dziurze...
Bardzo proszę o pomoc
PS. Proszę o dokładną instrukcje co i jak ( Jestem w tym zielony )
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi