Rafal1607 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 witam czy moze mi ktos pomoc po instalacji cyanogenmod 11 mam problem z podlaczeniem do komputera telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Podaj więcej informacji. Co się dzieje? Nie możesz trafić w wejście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Popraw temat, jak i napisz więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Po instalacji CyanogenModa nie działają programy od firm LG(LG PC Suite), Sony(Sony PC Companion), Samsung(Kies) do łączenia się z smartfonem, zarządzania i synchronizacji plików.Gdy łączysz smartfona z Cyanogenmodem to działa tylko pamięć masowa, czyli smartfon jest widoczny jako pendrive w komputerze/laptopie z Windowsem.Gdy podłączasz kabel do smartfona z CyanogenModem i komputera/laptopa to na smarfonie z belki powiadomień wybierasz "połaczenie przez USB" i klikasz "Włącz nośnik USB" wtedy kolor Androida(logo systemu) zmienia się z zielonego na pomarańczowy, i nasz smartfon widoczny jest w komputerze/laptopie jako pendrive. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @Rafal_0W 100% się z tobą zgodzę. Sam kiedyś miałem podobny problem na CM 11 ale sobie z tym poradziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafal1607
witam czy moze mi ktos pomoc po instalacji cyanogenmod 11 mam problem z podlaczeniem do komputera telefonu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi