Jarosław Kuś Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 nie, a to jest potrzebne? jeśli tak to skąd to pobrać i jak zainstalować w trend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tak, konieczne .. Na forum w dziale dla galaxy trend sa poradniki jak tego dokonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosław Kuś Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 wgrałem cwm a potem ten kernel ale ram mi sie nie powiększył albo tego nie pokazuje w menadżerze zadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kernele nie zwiekszaja pamieci RAM tylko m. in. podkrecaja procesor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosław Kuś Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 sory zielony w tym jestem, ale dzięki temu telefon będzie działał szybciej? nie będzie tak lagował czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie masz za co przepraszac, jestesmy tu by pomoc No mi lekko przyspieszyl, wywalilem tez nie potrzebne apki i bylo git seedera tez zainstalowalem (wymagany root) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosław Kuś Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jeżeli wykonałem te czynności (stąd wgrywałem to cwm) http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/1263-samsung-galaxy-trend-root-i-wgrywanie-cwm-recovery/to mam też roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie, musisz go wgrac .. Na forum znajdziesz jak tego dokonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Właśnie wgrałem kenell sadman i telefon przestał działać Wcześniej miałem wgrany cyanmod 11 i wszystko działało no może oprócz youtube . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 te kernele są przysrtosowane dla stock rom. ps. chyba wystarczy wgrać nowy rom i telefon powinien wstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 zrobiłem wipe wgrałem jeszcze raz cm i działa . Stock rom to mam rozumieć oryginalne oprogramowanie . Jestem nowicjusz i te wszystkie określenia są dla mnie nie zrozumiałe . A są kernele dedykowane do cm ? tu na forum są udostępnione ale nic nie ma na ten temat napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak, Stock Rom to oryginalne oprogramowanie producenta A co do kerneli to miałem ten telefon ale na cm nie siedziałem a żadnych innych kerneli dla tego telefonu co są po za forum nie znalazłem, możesz się pobawić tymi co tu są ale jest ryzyko uszkodzenia telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi