wierzba04 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam. Poradzi mi ktoś jaki smarpthone do 550zł będzie najlepszą opcją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cena salonowa?W Tej cenie z rodziny Sony xperia: E1 - słaby na wielozadowoniości (512mb ram to porażka) ale rdzenie ma wydajniejsze od np M, b.dobry tel muzyczny. Bardzo słaby wyświetlacz.Można też w tej cenie M zdobyć, w miarę wydajny telefon (2x1ghz, 1gb ram)Samsung: Galaxy S advance - niezły 2 rdzeniowec z Amoled'em.(można na allegro w tej cenie znaleźć)Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Za tą cenę to już znajdziesz coś dobrego.Xperię M, Xperię L, Galaxy S 3 mini, Galaxy Trend... jest w czym wybierać.Za tą cenę to już znajdziesz coś dobrego.Xperię M, Xperię L, Galaxy S 3 mini, Galaxy Trend... jest w czym wybierać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wierzba04 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A coś z ofert poza salonowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A co masz na myśli? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No to z takich niesalonowych to jak masz szczęście to idzie kropnąć w tej cenie Xperie SP w dobrym stanieWysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wierzba04 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Chodzi mi głównie o takie parametry jak: -ekran (minimum 4,6") -bateria (minimum 2300mAh) -minimum procek 1,2 Ghz z dwoma rdzeniami -minimum 1GB RAM Mała poprawka na smartphona mogę wydać aktualnie 620zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kazam Troper 5.5 będzie odpowiadał tym wymaganiom.Samsung Galaxy Grand NeoSony Xperia M2 (chociaż jej u nas nie ma, ale mogłem ją kupić ost) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wierzba04 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dzięki Temat daję do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wierzba04
Witam. Poradzi mi ktoś jaki smarpthone do 550zł będzie najlepszą opcją ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi