NeoCM Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) [Nokia X] LEWA OS Custom ROM na Nokie X Wymagania:ROOTCWM (najlepiej LEWA Recovery) Instalacja:Pobierz ROM Wrzuć go na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj kopie zapasową Wykonaj WIPE Zainstaluj ROM Reboot Pobierz:http://www.romjd.com/Rom/Detail/27240 xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697520 Edytowane 21 Lipca 2014 przez NeoCM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BurnMode Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Bardzo ciekawy ROM na nokie X. Praktycznie wszystko działa jak należy i no i w miare płynnie (na pewno płynniej niż stock). Niestety tylko język Chiński i Angielski ale da się to przeżyć no i w niektórych miejscach jeszcze witają na ekranie "krzaczki".Trzeba dodać do pierwszego postu żeby instalować przez LEWA recovery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Już dodaje info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moozgotchashky Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Trzeba KONIECZNIE instalować przez Lewa Recovery? Można przez stockowe recovery? A i czy jest jakiś sposób przetłumaczenia tego Roma? Jeśli tak to podrzuć mi pliki od języka, przetłumaczę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon KUCKO Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie trzeba instalować przez Lewa Recovery. Ja zainstalowałem przez CWM Recovery i działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudiah Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam. Mam ogromny problem z tym oprogramowaniem Zainstalowałem Lewa OS i używałem przez parę dni bez większych problemów. Wszystko zaczęło się kiedy postanowiłem usunąć program z "tapety" Lewa(z chińskimi znaczkami) z zieloną ikonką. Wtedy telefon zaczął wariować. Kiedy włączałem jakąś aplikacje telefon się resetował. Pomyślałem, że zainstaluje oprogramowanie od Nowa. Zrobiłem to. Wchodzę na telefon a tu dalej ten sam system co mialem. Zrobiłem wipe, ustawienia fabryczne a mimo to nadal jest to co było. Ściągnąłem podstawowego roma RM-1030 1.2.3.2. Zainstalowałem go przez Flash'a programem Nokia X Flasher.. Operacja zakończyła się pomyślnie. Dałem reboot. Telefon się włącza a tu co? Logo LEWA a następnie system z plikami, które miałem. I cały czas się wyłącza po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji. Jakieś pomysły jak mogę go cofnąć do stanu użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jeżeli masz recovery to zrób full wipe (obowiązkowo wipe system). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudiah Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Mam recovery. Ale właśnie chodzi o to, że mimo, że full wipe kończy się sukcesem to system dalej jest ten sam (Ten spieprzony). Ma ktoś może Nokie XL w użytku?? Bardzo prosiłbym o upload backup'a. To jedyna rzecz, której nie próbowałem. Niestety sam nie zrobiłem back up'a a w necie nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi