ryoPL Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 spróbuj włączyć init.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Wacławik Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Mógłbyś wytłumaczyć co mam zrobić ? root jest CM 11 też jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Pobierz z google play init.d toggler i użyj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmOoCZeG Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Można zainstalować ten script ręcznie, przez np root explorer, a nie cwm, bo jestem leniwy i nie chce mi się bootloadera odblokowywac?Czyli wpierw robie to coś z init.d a później ładuje script i restart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Istnieje skrypt ktory ładujesz co start fonu. Ten jest tylko pod CWM.Wypisane z S3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mam takie pytanie, czemu jak mam 200mg wolnego to nie mogę pobrać żadnej aplikacji z SklepPlay?Można to jakoś wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Spróbuj Jak zwiększyć pamięć wewnętrzną ? (sdcard --> extsd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A jest jakiś sposób żeby wyłączyć Swap SD bo chciałem coś przetestować ale nie wiem jak to wyłączyć?Spróbuj Jak zwiększyć pamięć wewnętrzną ? (sdcard --> extsd) Właśnie to mi coś nie reaguje pewnie dlatego ze mam włączonego swap SD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Działa to w końcu? Znacie jakies inne metody? Mam CM11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 tą apką zrobisz to lepiej, nie dotykając żadnych systemowych plików https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Czy na CM 12.1 To zadziała? Na CM 12.1 nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 bo od cm11 swap dokonuję się przez modyfikację bulid.prop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi