Pawliniak Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 CyanogenMod 11 Screeny: przykładoweJak zainstalować:Pobierz plik zip z romem Pobierz plik zip z Gapps Full Wipe + Cache + Dalvik format Zainstaluj plik zip z ROMEM przez recovery Zainstaluj gapps RebootCo potrzebne ?GAPPS Romy CyanogenModDo instalacji CM 11 wymagane jest recovery 6.0.4 instalacja przez odina recovery-clockwork-6.0.4.6-i9300.img Problem z ostrością:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1321-galaxy-siii-cm11-aparat-problem-z-ostro%C5%9Bci%C4%85/?p=7501 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam GAPPSa(10.0.x) mam pobrać do wersji androida którego mam w telefonie np. 4.1.2. i do tego rom 10.1? Czy mogę oby dwa najnowsze pobrać np. CM 10.2.x 4.3.0 i Direct Download: cm-11-20131222-NIGHTLY-i9300.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jeżeli pobierasz tą nightly z dzisiejszą datą ..to dla ciebie plik : CM 10,2Czyli ten: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mam pytanko: czy ta klawiatura będzie działać na CM11 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/12-dec-note-3-keyboard-galaxy-s3-4-3-t2512818 oraz czy nie będzie problemu z tym tw : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1275-cm-11-touchwiz-s4/ ? Mam zamiar przerzucić się na CM 11, bo mój rom strasznie muli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Powinna działać.Widać, ze koleś testował na tym modelu co posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pobrałem dzisiejszy CM 11 i przy instalacji przez CWM wywala mi błąd. Zainstalowałem CM 10.2 i mam wrażenie, że TW o którym napisałem wcześniej nie działa w pełni. A klawiatura wogóle nie działa. Czy spróbować jakąś poprzednią wersję CM zainstalować czy ja robię coś nie tak przy instalacji. Robię oczywiście wipe data cache i dalvik cache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 A jaką masz wersje CWM ? 6.0.4.X ??Bo na tej wersji zainstalujesz CM 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ok zaktualizowałem CWM i poszło bez problemu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Lukowski Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 jakie są wasze odczucia odnosnie tego moda ?. Ja mam jak narazie dwa zastrzeżenia. Po ainstalowaniu i podłączeniu s3 do zestawu głośnomówiącego nokia w samochozie po odebraniu połaczenia wszystko czeszczy nic nie słychać. A druga rzecz to wydaje mi się że gps nie działa. Nie da się w aplikacji zlokoalizować miejsca pobytu np weather pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1706 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 skąd mam widzieć jak gapps wybrać jak jest tam pełna lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 SKąd wy się bierzecie..Jezeli instalujesz CM 11 - to jakie Gapps pobierzesz?Te do CM 11 prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekelblag Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 O co chodzi w pkt Full Wipe + Cache + Dalvik format ?Działam wg tego Plik z Romem oraz Gappsami wrzucamy na kartę pamięciPrzechodzimy do recovery (volume-up + home + power)Full Wipe + Cache + Dalvik formatZainstaluj plik zip z ROMEM przez recoveryZainstaluj gappsRebootjestem w punkcie 2 i na liście nie mam czegoś takiego jak : Full Wipe + Cache + Dalvik formatMAM TYLKO WIPE CACHE PATRTITION - ale nie mam tego DalvikCo mam zrobić?Dobra dałem rade :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 @Jarekelblag gratuluje Życzę miłego korzystania z CyanogenMod'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekelblag Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dzięki, dzisiaj mój drugi dzień korzystania z cyana :-) wrzuciłem touchwiza bo wyglądał na prawdę biednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilex675 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dla mnie jest ok, można sobie instalować motywy, widgety itp. I działa fajnie, korzystam bodajże 2gi czy 3ci tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 A masz już andka 4.4.4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeleek Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, czy ktoś już instalował CM z aplikacji z sklepu play (bodajże, że to wersja beta) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteck Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zainstalowałem CM11 za pomocą Cyanogenmod Installer. Pokazuje mi wersje z lutego 2014. W jaki sposób mogę teraz uaktualnić do najnowszej wersji np. M8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekelblag Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ustawienia -> Informacje o telefonia -> Aktualizacje CyanogenMod Na górnym panelu zakręconą strzałkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteck Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 No właśnie o to chodzi ze w tym miejscu pojawia się informacja o braku aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zaznacz wersje nightly i ponownie wyszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteck Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ale tam nie ma takiej opcji. Załączam zrzut jak u mnie wygląda karta aktualizacji oraz wersja CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo instalował przez installer i nie ma takiej opcji.Musisz wgrać system ręcznie. Uzywając TWRP (potem będziesz mógł sam pobierać update) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteck Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Właśnie o to chodziło. Dzięki. Zaznaczyłem na początku, że instalowałem przez CM Installer. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie czytałem od początku.W normalnym CM masz opcje aktuializacji. Tu jest brak - dziwne, nie wiem czemu installer nie daje takiej możliwości.Pewnie instaluje wersje snapshoot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi