malisz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Potrzebuję pomocy ponieważ dziś lub jutro dostanę telefon HTC Desire 310, przeglądam różne forai nigdzie nie mogę znaleźć działu poświęconego temu modelowi, jeśli ktoś zna takie forumna którym jest dział przeznaczony dla HTC Desire 310.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na naszym forum możesz pytać odnośnie tego modelu. Na chwilę obecną nie widzę żadnych modyfikacji na Twój przyszły model telefonu. Bardzo nie trafiony zakup. Jeżeli masz jakieś pytania to służymy pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fakt.Jakiś egzotyk od HTC, który nie będzie miał zbytnio wsparcia od developerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To jest najgorszy telefon jaki HTC produkuje w 2014. Porażka bez HTC Sense sądzę że taki jak nie wiem. Ma tylko HTC Launcher with Blinkfeed. Nigdy nie będzie dla niego wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ten telefon wcale nie jest najgorszym użądzeniem od HTC w moich oczach najgorszym telefonem od HTC jest model desire x To jest najgorszy telefon jaki HTC produkuje w 2014. Porażka bez HTC Sense sądzę że taki jak nie wiem. Ma tylko HTC Launcher with Blinkfeed. Nigdy nie będzie dla niego wsparciaposiada on HTC sense ale faktycznie nie wiem jak będzie ze wsparciem developerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
malisz
Witam wszystkich forumowiczów. Potrzebuję pomocy ponieważ dziś lub jutro dostanę telefon HTC Desire 310, przeglądam różne fora
i nigdzie nie mogę znaleźć działu poświęconego temu modelowi, jeśli ktoś zna takie forum
na którym jest dział przeznaczony dla HTC Desire 310.
Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi