zbyster Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) zainstalowałem na tym tablecie Cyanogenmod 7 dla Arnova 10b/Lazer a101b2 . Ale niestety nie mam w nim brak konta google - brak marketu - nie wykrywa żadnego urządzenia podpiętego do usb Ogólnie i tak polecam wgranie tej modyfikacji.Co mogę zrobić? Jest jakiś inny soft dla tego tabletu?Albo jakaś modyfikacja aby przynajmniej mrket działał? Edytowane 15 Listopada 2012 przez Grzesiek95112 Ortografia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Można dograć market - tzw. "gaaps". Pobrać można stąd.Należy pobrać plik z końcówką *.zip, i uruchomić tablet w trybie recovery. Następnie wgrać tak samo jak alternatywne oprogramowanie.!!!!!!!!! Pamiętaj że Full Wipe wymagane jest przed i po. !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mogę jakąś instrukcję?Czym to wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Instalujesz tak samo jak cm przez tryb recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a co zrobić aby aparat działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jezeli aparat jak uszkodzony programowo ( nie ma strownikow) to uruchomisz go jedynie wgrywajac rom ktory obsluguje aparat. Jednak czasami zdaza sie ze systemowa aplikacja ma problem z aparatem, wtenczas nalezy zainstalowac jakas inna ( np. Lg camera) by sprawdzic dzialanie aparatu.Wysłane z mojego HTC Vision 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dodam również Pudding Camera oraz Camera360 Ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ale w tym modzie niema wogule aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 sam odpowiedziałeś sobie na pytanie.Skoro nie ma - dlatego nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a jakiś inny soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 http://www.archoslounge.net/forum/showthread.php?t=21110 <-- google + 10min. Działa rzekomo market i kamera. Problem z podpięciem zewnętrznych urządzeń rozwiązano tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ok zainstalowałem.a co powiecie o tym sofice http://www.slatedroi...rmware-upgrade/tzn tutaj dokładniejszy link http://www.arctablet...va10_update.zipnie będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A jaki to rom?? Wybacz ale umknęło mi czy jest to 7 czy 9 (na moje oko to 2.2 - czyli czyste froyo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 mam problem. jak wejdę na aparat to nic nie widzę. ciemny ekran. ale gdy kliknę ikonkę robienia zdjęcia to zdjecie się zrobi i zapisze do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Mialem to samo we wczesnej wersji 9 na mojego HTCka. Tu moze zadzialac alternatywna aplikacja, ale nie ma pewnosci.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 niestety na innej aplikacji też nic nie widać na aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 No to wina sterów - tylko niższa wersja CM lub stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyster Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 niema mozliwosc dogrania jak w komopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jest - zawsze jest, tylko pewnie nikt jeszcze ich nie zrobił Jak na XDA jest cisza to znaczy że nawet jak jest jakaś wersja to jest bardzo niestabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zbyster
zainstalowałem na tym tablecie
Cyanogenmod 7 dla Arnova 10b/Lazer a101b2 . Ale niestety nie mam w nim brak konta google
- brak marketu
- nie wykrywa żadnego urządzenia podpiętego do usb
Ogólnie i tak polecam wgranie tej modyfikacji.
Co mogę zrobić? Jest jakiś inny soft dla tego tabletu?Albo jakaś modyfikacja aby przynajmniej mrket działał?
Edytowane przez Grzesiek95112Ortografia!
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi