11patrykus11 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jeśli piszę ten post w złym temacie to proszę o przeniesienie tego postu do właściwego tematu Czy mógłby ktoś mi napisać jak włączyć recovery ? bo jak ja próbuje to telefoin mi tylko wibruje i nie wiem o co chodzi Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Standardowo do recovery w Twoim modelu wchodzi się:Przytrzymaj : Power, Home i Volume +Jeżeli jednak nie działa wgraj sobie CWM Recovery za pomocą tego poradnika:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1265-samsung-galaxy-core-instalacja-cwm-recvoery/ Edytowane 11 Maja 2014 przez NeoCM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 11patrykus11 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Okej dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
11patrykus11
Jeśli piszę ten post w złym temacie to proszę o przeniesienie tego postu do właściwego tematu
Czy mógłby ktoś mi napisać jak włączyć recovery ? bo jak ja próbuje to telefoin mi tylko wibruje i nie wiem o co chodzi
Proszę o szybką pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi