Mrozik7 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam. Używałem prawie każdej wersji CM i na każdym mam problem z siecią/transferem danych. Np CM 10.0 karta orange nie ma połączanie, karta Plus jest połączenie ale nie mogę do nikogo zadzwonić. Na innym tel karty działają poprawnie (SE k600i XD). Jest jakaś łatka na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ten telefon jest w ogóle sprawny ? Możesz mieć konflikty z Kernelami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tel jest sprawny. cm 11 było dobrze z siecią ale znowu tam bletooth nie działał oraz wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wgrywasz kernele które są zalecane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak, Zazwyczaj te które są w paczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Robisz wszystkie wipy? Co do transferu danych to spróbuj ustawienia ręcznie wpisać albo przez ininternet. Np masz w orange internet to skonfigurowac możesz i ci wyślą na telefon ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrozik7
Witam.
Używałem prawie każdej wersji CM i na każdym mam problem z siecią/transferem danych. Np CM 10.0 karta orange nie ma połączanie, karta Plus jest połączenie ale nie mogę do nikogo zadzwonić. Na innym tel karty działają poprawnie (SE k600i XD).
Jest jakaś łatka na to ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi