mcciesiel Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam Potrzebuje uzyskać roota na przywiezionym właśnie przeze mnie z Chin wynalazku o nazwie Koobee Max x7.Android 4.2.1, Kernel 3.4.5Pytanie też czy uzyskanie roota pozwoli mi na deinstalację softu, kórego teraz nie mogę ruszyć?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A jest jakiś europejski odpowiednik?Próbuj Kingo root lub vroot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mcciesiel Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Odpowiednika chyba nie ma jako takiego. Mialem kupic lenovo s820 lub s830 - ale wyszlo mi że to cos (koobee) ma lepsze parametry i jest w lepszej cenie.CPU: quad core armv7 1,5 ghzRAM 1GBROM 8GBGPU Power VR SGX 544MPFoto: 13 MPEkran: 1920x960+ dual SIM (jedna na wcdma)Hej Kingo root nie dal rady, ale vroot spisał się znakomicie.W końcu mogłem zmienić domyślną przeglądarkę i wyszukiwarkę - tak na sile miałem chińskie QQ i baidu... dziękuje bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 CO mam dla ciebie: np MIUI ROM: http://www.needrom.com/mobile/koobee-max-x7-miui/A tu jakąś modyfikacje romu: http://www.needrom.com/mobile/koobee-max-x7/To jest jeszcze pewnie CWM dla tego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mcciesiel
Witam
Potrzebuje uzyskać roota na przywiezionym właśnie przeze mnie z Chin wynalazku o nazwie Koobee Max x7.
Android 4.2.1, Kernel 3.4.5
Pytanie też czy uzyskanie roota pozwoli mi na deinstalację softu, kórego teraz nie mogę ruszyć?
Pozdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi