Mrozik7 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam. Z tond wiozłem rom: http://miuipolska.pl/download/ Gdy chcę włączyć recorvery to nie idzie. Zawsze musiałem wciskać przycisk "wstecz" ale nic się nie dzieje, wciskałem różne kombinacje klawiszy ale nic. Bez przerwy napis SONY i co ~2min tel bzyka i się resetuje. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Wyciągnij z romu plik boot.img i go wgraj przez flashtoolaZobacz, czy w tedy wstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iDamian Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Najpierw wgraj sobie polski słownik ;-) Wipe robiłeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ok spróbuję przez ten program.@IDamian w recorvery nie mogę wejsc.A czy ten rom oddali się na stockowym kernelu?Odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie.Musisz mieć ten co jest w romie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie wiem co takeigo innego robi flashtool od CMD ale działa. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrozik7
Witam.
Z tond wiozłem rom: http://miuipolska.pl/download/
Gdy chcę włączyć recorvery to nie idzie. Zawsze musiałem wciskać przycisk "wstecz" ale nic się nie dzieje, wciskałem różne kombinacje klawiszy ale nic. Bez przerwy napis SONY i co ~2min tel bzyka i się resetuje.
Jakieś sugestie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi