popopeczek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mam pytanie- czy jak dam telefon do np. serwisu i powiem żeby mi wygrali CM do Sony Xperia S to będą wiedzieć o co chodzi? Jestem kompletnie nowy i nic nie ogarniam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jeżeli liczysz na to ze serwis Sony wgra Tobie CyanogenMod to raczej możesz już o tym pomyśle zapomnieć Zostaje próba samemu wgrania za pomocą poradnika http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/931-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-sony-xperia-s/ lub poproszenie kogoś żeby wgrał za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 To jak proszenie dealera samochodowego o tuning samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi