Neproify Takamura Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witajcie. Mam problem z LG L5(e610) - zainstalowałem baseband v20G. Telefon zawiesił się na logu LG i dalej nie idzie. Trzy razy próbowałem zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neproify Takamura Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Poprawione. @edit: Telefon odleżał 1 dzień i zaczął działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 popraw temat... dopiero pomoc będzie.. ileś po was można poprawiać tematy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Neproify Takamura
Witajcie. Mam problem z LG L5(e610) - zainstalowałem baseband v20G. Telefon zawiesił się na logu LG i dalej nie idzie. Trzy razy próbowałem zainstalować.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi