Neproify Takamura Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witajcie. Mam zainstalowany cyanogenmod 11, kernel v20g. Dzisiaj patrzę w ustawienia... A tam całkowita ilość ramu 408 mb. Czyli dużo mnie niż być powinno(512). Jakiś powód, czy po prostu zżera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wszystko jest w porządku. Reszta pamięci tak jak wspominał NeoCM jest zarezerwowana dla systemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie do końca rozumiem.Tyle ci pokazuje w managerze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neproify Takamura Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ustawienia, tam dalej któraś zakładka wyświetla ilość pamięci ram(użytej i wolnej) podliczyłem(prosta matematyka, dodałem wolną i użytą) i wyszło mi bodajże 408 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To widocznie system zagospodarował sobie troszkie miejsca.Możesz pokazać screena jak to wygląda ( nie chce podważać twoich zdolności matemat. ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neproify Takamura Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pomyliłem się o jeden megabajt - pokazuje 409mb, aczkolwiek dalej brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Neproify Takamura
Witajcie. Mam zainstalowany cyanogenmod 11, kernel v20g. Dzisiaj patrzę w ustawienia... A tam całkowita ilość ramu 408 mb. Czyli dużo mnie niż być powinno(512). Jakiś powód, czy po prostu zżera?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi