argamedon Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam,jak w temacie nie dziala autoobracanie ekranu.Niestety nie wiem czy nie dzialalo od poczatku czy przestalo dzialac. W ustawieniach mam zaznaczona rotacje.P.S. Czy da siw jakos zresetowac ustawienia CM11 do domyslnych?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 recovery - > wipe data lub ustawienia - > kopia i kasowanie danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A działał na początku?Bo masz CM 11 rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argamedon Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wlasnie nie pamietam czy nie dzialalo od poczatku czy przestalo, cm11 mam od kilku dni i dzisiaj zauwazylem ze autoobracanie nie dziala. Po uruchomieniu youtube i powiekszeniu obrazu na caly ekran filmik sie obraca do poziomu a ale przy obracaniu telefonem nic sie nie dzieje. Wyglada to tak jakby zablokowal sie czujnik (albo nie dzialal od poczatku po wgraniu CM11). Pytanie czy zresetowanie ustaiwn CM cokolwiek moze dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przeinstaluj bez wipe - romw tedy Ci wyjdzie. Czy to wina buldu romu, czy po prostu błąd w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argamedon Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przeinstalowac tzn zainstalowac jeszcze raz CM11 nadpisujac obecny system bez wipe (uruchomic tel w recovery i uruchomic plik instalacyjny CM?)? Jeszcze jedno szybkie pytanie. Jak przejsc z CM11 na CM10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie warto.Nie instaluj CM 10.2 //Tak dobrze zrozumiałeś. Tak masz przeinstalować CMSprawdź, czy nie ma aktualizacji. Bo pewnie masz nightly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argamedon Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wgralem jeszcze raz CM11 bez wipe i niestety nadal nie mam autoobracania. Zainstalowanie nocnych aktualizacji tez nie pomoglo. Nie wiem co dalej chyba trzeba bedzie wrocic do stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Rozejrzyj się za innymi romami: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802 Poźniej coś się tu doda, aby dział wzbogacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argamedon Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Na xda-development znalazlem remat jak rozwiazac problem z autoobracaniem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705509. Sciagnalem plik D802_EUR (zip) i probowalem zainstalowac z TWRP ale pojawil sie blad:"Checking for MD5 file...Skipping MD5 check: no MD5 file foundVerifying zip signature...E: Zip signature verification failed: 1Error flashing zip '/sdcard/D802_EUR_KKMODEM_AOSP.zip'"Moze zamiast flashowac zip powinienem rozpakowac ten plik? Pozniej probowalem wgrac ten modem przez flashify. Zaden error nie pojawil sie ale obracanie nadal nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
argamedon
Witam,
jak w temacie nie dziala autoobracanie ekranu.Niestety nie wiem czy nie dzialalo od poczatku czy przestalo dzialac. W ustawieniach mam zaznaczona rotacje.
P.S. Czy da siw jakos zresetowac ustawienia CM11 do domyslnych?
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi