essensson Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mam problem z instalowaniem CM na moim telefonie. Mianowicie pobrałem CM Instaler, następnie robiłem wszystko jak pisało, a gdy już pobrałem przez ten program cały system to podczas wgrywania występował błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Masz włączone debugowanie USB ? ps. przenoszę do działu sgs 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 essensson Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak, mam włączone debugowanie USB. Jest jakiś inny sposób na zainstalowanie CM 11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak.dział CM Mody i romy:CWM recovery wystarczy i możesz sobie wgrać. Wszystko w tamtym dziale jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 essensson Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A to, że nie mam Samsung Kies może mieć jakieś znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jeżeli działa w tle to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
essensson
Mam problem z instalowaniem CM na moim telefonie. Mianowicie pobrałem CM Instaler, następnie robiłem wszystko jak pisało, a gdy już pobrałem przez ten program cały system to podczas wgrywania występował błąd.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi