Rozrywka online: video, TV, filmy, muzyka, radio internetowe
Inne: mikrofon, czujnik G-sensor, wbudowany akcelerator 3D, idealnie obsługuje gry 3D
Wbudowane dwa mocne głośniki
Wymiary 261,0 x 172,0 x 8.9 mm
Ogromny akumulator litowo-polimerowy 3.7V o pojemności 8000mAh
Kolor tabletu: biały
Producent: OMNA
Kończy mi sie gwarancja, i chcialbym zainstalować sobie cyanogenmod, bo tablet chodzi juz coraz wolniej.
Nie wiem w jaki sposób się za to zabrać. Czy po zainstlowaniu, mod można łatwo aktualizować tak jak to sie robi z normalnym systemem, bez konieczności wgrywania nowego softu od samego początku. Myśle ze konfiguracja tabletu jest wystarczająca i cyanogenmod oparty na najnowszym androidzie bedzie na nim dobrze dzialał.
Prosze o jakies porady i linki jak sie za to wszystko zabrać
Pytanie
xxxmateusz00xxx
Witam!
Posiadam taki oto tablet:
OMNA S101 RK3188 10.1” 1280x800 IPS QUAD CORE Android 4.2.2
Specyfikacja techniczna:
Pamięć: 16GB oraz wejście na kartę microSD do 32GB, USB Host możliwość podłączenia dysku zewnętrznego
Kończy mi sie gwarancja, i chcialbym zainstalować sobie cyanogenmod, bo tablet chodzi juz coraz wolniej.
Nie wiem w jaki sposób się za to zabrać. Czy po zainstlowaniu, mod można łatwo aktualizować tak jak to sie robi z normalnym systemem, bez konieczności wgrywania nowego softu od samego początku. Myśle ze konfiguracja tabletu jest wystarczająca i cyanogenmod oparty na najnowszym androidzie bedzie na nim dobrze dzialał.
Prosze o jakies porady i linki jak sie za to wszystko zabrać
Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi