Mrozik7 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam. Ostatnio zauważyłem że temperatura mojej baterii skacze od 33 do 45*C. Rekordowa na + to 46 ale to było latem. Czytałem, że jeżeli bateria się bardzo nagrzewa to nie pozostało jej dużo czasu i będę zmuszony kupić nową. Prawda? Albo czy tez wsadzenie jej do zamrażarki może to czasowo naprawić. Też prawda? Obudowa jest z taniego plastiku oraz posiadam gumowo-plastikowe Etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Powinna się zacząć zaraz że tak to nazwę wybrzuszać, a jej żywotność spadać. Przynajmniej w moim wypadku tak było i jej praca spadła do nawet max 30 minut! Za niedługo będziesz zmuszony kupić nową, a wsadzenie jej do zamrażarki może ją całkowicie zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrozik7
Witam.
Ostatnio zauważyłem że temperatura mojej baterii skacze od 33 do 45*C. Rekordowa na + to 46 ale to było latem.
Czytałem, że jeżeli bateria się bardzo nagrzewa to nie pozostało jej dużo czasu i będę zmuszony kupić nową. Prawda?
Albo czy tez wsadzenie jej do zamrażarki może to czasowo naprawić. Też prawda?
Obudowa jest z taniego plastiku oraz posiadam gumowo-plastikowe Etui.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi