ryoPL Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam,Przedstawiam wam rom o nazwie "ArcMini" Bazowany na MiniCM 7-2.2.0 Rom działa na wszystkich kernelach! (Fa, Zombie Panic, nAa, Stock)Najlepiej działa na stock'u. ArcMini zawiera:-Interfejs z Xperi S-Facebook z Xperią -Dobra stabilność do codziennego użytku.-Działający TrackID Dodatkowo możemy poprawić wydajność przez:Wejście w Ustawienia -> Wydajność i wylączenie JIT (reboot po każdej operacji w tych ustawieniach wymagany!) Instalacja na nAa zaraz po starcie wymaga zezwolenia na instalacje aplikacji spoza marketu!Ustawienia -> Aplikacje -> Nieznane źródła i zaznaczamy. A link?Tutaj jest dostępna wersja NxT6: http://www.mediafire.com/download/lm8mpk5vof7f0fs/ArcMini_NxT6.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kuczera Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Cześć, ROM działa stabilnie. Łatwo się go instaluje: Najpierw root, później CWM, a później w CWM wipe'owanie to to trzeba i instalowanie rom'a!Nawet ja, co pierwszy raz instalowałem jakikolwiek root, cwm, rom na jakim kolwiek telefonie i dałem sobie rady, jedynie nie instalowałem custom kernela, bo trochę się bałem , że odblokowując bootloadera spieprzę telefon.Dzięki za takiego dobrego Rom-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi