Seba3XXX Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 WitamJestem nowy na tym forum i proszę o pomoc.Otóż mam problem z Androidem 4.2. i szukam odpowiedniego Cm do Alcatela Idol Mini lecz bez sukcesów Proszę o podanie linku do strony gdzie można pobrać program i jak krok po kroku to zainstalować?Czekam na odpowiedzi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam.CO do oficjalnych wieści na temat cm na ten model... Wieści na temat portu : http://forum.cyanogenmod.com/topic/81616-request-cyanogenmod-for-alcatel-idol-mini-6012d/Aktualnie nie ma nic na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba3XXX Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 To co ja teraz mam zrobić??? Telefon wariuje, nie da się nawet sms- a napisać !!! Może podpowie mi ktoś jakiego Andka wgrać na nowo , może to coś pomoże ??? Plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A co ty z nim zrobiłeś ?Przywróć ustawienia fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba3XXX Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nic nie kombinowałem z nim. Samo z siebie to wyszło i pogarszało się z dnia na dzień. Instalowałem z Google Play instalki i chyba się od tego zaczęło. Robiłem reset tel. do ustawień fabrycznych i wciąż to samo. Czytałem ten problem na forum tylko z innymi modelami tel. to niby wina systemu i pomaga niby inny typ androida. Ja mam 4.2.2 i nie wiem teraz jaki i jak zainstalować nowego andka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Przypomnij się po świętach... jak coś. Postaram się napisać sposób wgrywania firmware ( o ile sam taki znajdę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartos38 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam mam taki sam problem co kolega czy jest jakiś sposób żeby wgrać innego antka albo cokolwiek mam firmware z orange porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seba3XXX
Witam
Jestem nowy na tym forum i proszę o pomoc.
Otóż mam problem z Androidem 4.2. i szukam odpowiedniego Cm do Alcatela Idol Mini lecz bez sukcesów
Proszę o podanie linku do strony gdzie można pobrać program i jak krok po kroku to zainstalować?
Czekam na odpowiedzi
Pozdr.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi