GarReTt TH Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Jestem nowy na tym forum i proszę was o pomoc czy istniej wgl jakiś "KLARNET" do Tabletu:Prestigio MultiPad 7.0 Ultra + PMP 3670B który umożliwia podkecenie cpu?Dodam,że używam programu SetCPU i z 1GHz podkręciłem tylko 1,150Ghz i więcej nie mogę.Dlatego jest może jakiś klarnet do mojego tableta?Android 4.1.1 wgrałem najnowszego Firmware. CZY WGL COŚ DO NIEGO JEST CO BY POPRAWIŁO WYDAJNOŚĆ W GRACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Co oznacza słowo "klarnet" ? Co ono ma do androida?Nie chodzi Ci o kernel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarReTt TH Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sorry pisałem na szybko (tak chodzi mi o kernel) jest może jakiś do tego tableta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Hmm nie ma możliwości podkręcania procesorów.. jeżeli znalazłeś sposób do 1.5 to większych nie ma.To tablet który ma 512 mb ram.. nie nadaje sie zbytnio do gier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarReTt TH Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No to trafiłem na tablet któremu nic nie można wgrać? Mam pytanie czy gry lagują przez ram czy bardziej przez procesor? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jaka gra? Zależy mi na One V Real Racing 3 laguje się przez małą ilość wolnego RAMu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarReTt TH Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mi np. laguje taka gra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.ravensword2&hl=pl Ale np. ta mi wgl nie laguje https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emptyflaskgames.infwarriorCo jest dla mnie dziwne ponieważ ta gra ma lepszą grafikę i chodzi lepiej od tej pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi