SlashTiVi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Hej wie ktoś może jak zrobić root wgrać rom itd Na HTC Desire X?Jeśli mogę prosić to poproszę również link do jakiegoś ciekawego romu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Użyj poradnika do Desire CWysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 srednioduzyplacekryzu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a wujek google ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A może tak warn za nabijanie postów ?Tak czytam twoje posty i nie wnoszą nic do społeczności forum..Jest zasada. nie wiem, nie pisze.. Forum jest od udzielania pomocy. PS. Warn będzie za trolowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Bo telefonik bardzo fajny odkupiłem w idealnym stanie od kolegi za 200zł2x1ghz i 768mb ramu przydałby się jakiś fajny rom np cyanogenmod jeśli ktoś taki posiada i wie jak wgrać to proszę żeby napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Andrasik Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam mam problem z moim htc desire x, potrzebuję wgrać czysty soft od htc ale przez kąpiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przez kąpiel? Chyba kabel, wgraj mu twrp i podłącz pod PC w trybie TWRP i zgraj stocka i w hboocie wybierz te opcje do wgrywania stockow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SlashTiVi
Hej wie ktoś może jak zrobić root wgrać rom itd Na HTC Desire X?
Jeśli mogę prosić to poproszę również link do jakiegoś ciekawego romu
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi