NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 [Note N7000] CyanogenMod 11 - Oficjalny wątek! Jest to oficjalny wątek dla Galaxy Note.CyanogenMod 11 wersji stable (snapshoot) i nightly Wymagania:ROOTNajlepiej czysty STOCK!!!!CWM 6.0.4.X lub TWRP 2.7.0.XRobisz to na własne ryzyko!!! Nie ponosimy odpowiedzialności za błędy!! ROM: http://download.cyanogenmod.org/?device=n7000Gapps: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Lista zmian: 20140220 : * Nightlies start rolling out from CyanogenMod Jenkins. frantisheq builds: * Updated to latest CyanogenMod sources. BETA7 20131222: * Updated to latest CyanogenMod sources. BETA6 20131118: * Fixed Videorecording. BETA5 20131115: * Fixed Root on ART. * Selinux on permissive mode. * Lockscreen statusbar transparent (thanks to chasmodo). BETA4 20131115: * Fixed Brightness and AutoBrightness. BETA3 20131114: * Fixed CWM Recovery. * Fixed libsensors. BETA2 20131114: * Fixed Battery broken. BETA1 20131113: * First Beta Release. * Using stock CM kernel. Pobieramy ROM i Gapps Wrzucamy pliki na kartę pamięci Włączamy tryb recovery (wersja 6.0.4.X) Wykonujemy kopię bezpieczeństwa Wykonujemy kolejno pełne WIPE systemu Instalujemy ROM Następnie Gapps Reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Wójcik Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Po ciężkich próbach udało mi się zainstalować CM11 na mojej Notce, tylko zastanawia mnie czy jest jakaś modyfikacja która dodaje do CM mozliwości kożystania z S-Pen'a tak jak na orginalnym romie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie spotkałem.CM nie jest aż tak rozbudowywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Poszukaj czegoś w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Wójcik Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 W sklepie znalazłem jedynie programy do rysowania a mi chodzi o wykożystanie przycisku.Czyli jedyną możliwością jest na przeżucenie się na coś opartego o stocka? a polecacie jakiś dobry sofcik? Bo podobno jest jakkiś ROM który daje takie możliwośći jak Note 2(chodzi o S-Pen'a), i otrzymujemy Note 2 z gorszą specyfikacją, tylko właśn ie ne mogę niczego takiego znaleźć. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e4r5t Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 chciałbym wgrać sobie taki romm, ale nie bardzo rozumiem co to są gappsy oraz CWM 6.0.4.X lub TWRP 2.7.0.X. kiedyś na milestone wrzuciłem tylko na sd wszedłem w recovery i poszło, a tu jakieś kombinacje:( poradniki są strasznie nie czytelne jest ich masa każdy mówi co innego, albo jakiś sposób już jest nie ważny, pomóżcieskąd wiedzieć jaki mam tryb recovery? i w jaki sposób wykonać kopię bezpieczeństwa?Włączamy tryb recovery (wersja 6.0.4.X)?? Wykonujemy kopię bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Masz wogóle pojęcie czym jest CWM i stock recovery ?http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1380-r%C3%B3%C5%BCnice-mi%C4%99dzy-android-recovery-a-custom-recovery-cwmtwrp-i-inne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi