SzymaCS Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam problem z aktualizacją cwm 6.0.3.5 do 6.0.4.5 , huawei y300 - próbowałem na różne sposoby , proszę o dokładne pliki i co i jak mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A jaki masz błąd status 7?Jaki plik wgrywasz i czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymaCS Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 tak status 7 , próbuje programami na tel , albo na pc fastbootem . dodam że wcześniej miałem tą wersje ale sama z siebie sie zdegradowała do niższej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzymaCS
Mam problem z aktualizacją cwm 6.0.3.5 do 6.0.4.5 , huawei y300 - próbowałem na różne sposoby , proszę o dokładne pliki i co i jak mam zrobić
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi