Matt26 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam. Tak jak w temacie. Czy jest jakaś szansa na to że mój tablet może mieć CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na razie nie widzę nic na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matt26 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Hmmm pewnie nie doczekam się jego A może jakieś drobne wskazówki jak bym chciał ja skleić jakiś ROM oparty na CM coś mi jest potrzebne prócz Linuxa, środowiska i drobnej wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Na ruskim forum widziałem jakiś soft, ale nie wiem czy chcesz mieć krzaki na telefonie ( ze względu na region romu)Tak to ROOT i CWM Recovery - ci jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matt26 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 OK root mogę mieć ale chyba gorzej z CWM nie wiem czy jest na mój tablet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wpisz w google... bo jest testowe.Nie jestem w stanie uzupełniać każdy model urządzenia z androidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matt26
Witam. Tak jak w temacie. Czy jest jakaś szansa na to że mój tablet może mieć CM?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi